KAKO SAM SE NOSILA SA ALOPECIJAMA NAKON DECE I KOMPLETNO OBNOVOM KOSU ZA 30 DANA

Zovem se Katarina Marić i posle porođaja prošla sam kroz noćnu moru – izgubila sam više od 60 odsto kose i spremala se da ću zauvek ostati ćelava. Kada sam konačno odustala, konačno sam pronašla način da obnovim kosu za samo 30 dana, a sada su svi moji prijatelji ljubomorni na mene!

Uvek sam imala savršenu kosu, iako sam je stalno farbala i stilizovala. Prolazila sam kroz to sa fenom za kosu, peglom za kosu i nisam štedio na proizvodima za stilizovanje. Definitivno imam sreće sa svojom genetikom!

Mislila sam da će uvek biti ovako, ali sam se prevarila.

Čak i nakon što sam postala plava, moja kosa je bila gusta i gusta - stalno sam je stilizirala da izgleda dobro

Sa 27 godina sam ostala trudna, i sve je počelo. Trudnoća je bila idealna, doktor me je pohvalio, osećala sam se dobro. Bez promena - samo rastući stomak i radost od iščekivanja.

Imajte na umu da je kosa u to vreme bila veličanstvena - duga, gusta. Poslednjih meseci sam odlučila da ih ne farbam, kako ne bih naškodila bebi.

Ovo ja čekam, a ni ne slutim šta će se sledeće desiti

Odmah po rođenju mog sina sve se promenilo - pao sam u postporođajnu depresiju, mrzeo svoj život i počeo da gubim svoj lep izgled.

Raspoloženje je skakalo kao ludo. Srećna sam, ljuta sam, plačem. Možda je dojenje imalo uticaja. Ili je to bio hormonski disbalans. Uporedo sa bledom lepotom, počela je da bledi i kosa.

Pravim se da je sve u redu, ali iznutra sam razderana – kako možeš da postaneš takav ljigavac za par meseci nakon rođenja deteta?

Prvo sam nailazila kosu na češlju. Bilo ih je neobično veliki broj. A onda su počeli da odpadaju bukvalno u komadima. Prolazim rukom kroz kosu i vidim ceo pramen na dlanu.

Ispostavilo se da su istraživanja na ovu temu već rađena! Zbog naših genetskih karakteristika i klime, 87% STANOVNIKA SRBIJE JE PODLOŽNO GUBITKU NAKON ROĐENJA.

Prvo je kosa počela da mi se ljušti na potiljku. Oni su se proredili, a onda potpuno prestali da rastu, kao da ih nema. Ovi simptomi su me ozbiljno uplašili.

Rep se primetno istanjio, a pozadi se stvorila ćelava tačka

Naravno, prvo što sam uradila ,proverila forume Dali su mi desetak različitih saveta i počela sam da pokušavam:

Probala sam i razne dijetetske suplemente, pa čak i išla na dijetu - sve uzalud.

Moje beskorisno samo-liječenje je trajalo 5 meseci, situacija se samo pogoršavala

Jednog dana sam odlučila da obnovim svoje farbanje. Moja frizerka je podigla ruke. Kaže da je to normalno nakon porođaja. Sačekajte i sve će uspeti.

Znate li šta ću vam reći nakon što se izborim sa problemom i vratim 100% svoje kose?

NE SLUŠAJTE NIKOG AKO IMATE PROBLEMA KOSE! NIŠTA SAMO NEĆE PROCI, JER FOLIKULE VEĆ POČINJU DA UMIRUI VUČE DRUGE SA SEBOMA.

AKO SADA NE PREDUZMETE, SLEDEĆI KORAK JE POTPUNO ĆELAVANJE!

Od moje raskošne kose nije ostalo ni traga, prestravila sam se i pomislila da ću ostati ćelava!

Fotografija koju sam priložio iznad je snimljena odlučujućeg dana! Upoznala sam školskog druga koja je rodila 4 dece i lako se izborila sa opadanjem kose nakon porođaja.

Preporučila mi je Регенофит šampon. Rekla je da joj je posle tri trudnoće mnogo pomogao. Bila sam u očaju, ali sam odlučila – zašto ne bih pokušala?

Zamolila sam svog muža da fotografiše pre toga da to snimim, ali nisam imala nikakve nade za šampon.

Zanimao me sastav i opis:

Proizvođač tvrdi da je sastav 100% prirodan, a svaki sastojak formule ima snažan efekat zahvaljujući dobro odabranoj dozi.

Sve što treba da uradite je da nanesete šampon na koren kose i nežno ga utrljate u kožu glave. Prala kosu Регенофит šamponom jednom dnevno tokom 30 dana.

Bila sam znatiželjna kako je proizvod radio za druge. Pisala sam devojkama na forumu i dobila sam mnogo odgovora.

Saznala sam nekoliko zanimljivih činjenica o Регенофит-u:

Ovaj šampon je takođe razvijen u laboratoriji Medicinskog fakulteta. Регенофит su kreirali naši naučnici u timu sa najboljim triholozima iz Švajcarske, Francuske, Turske i SAD.

Регенофит je već testiralo više od 30.000 ljudi samo u Srbiji i više od sto hiljada u drugim zemljama i pronašao sam neke od najznačajnijih priča za mene:

Problemi sa kosom su se pojavili nakon moje treće trudnoće. Počelo je sa češljanjem. Tada sam primetila da kosa pada po celoj kući. A onda su ispadali u grudvicama.

Triholog mi je prepisao vitamine i upozorio me da će me u takvoj situaciji spasiti samo „prava frizura“.

nisam odustajala. Pronašla sam Регенофит i shvatila da se moja kosa i dalje može spasiti! U roku od mesec dana, prethodna debljina je vraćena. Za šest meseci mi je kosa potpuno izrasla, baš kao u mladosti!

Sofija Stojanović, 38 godina

Zbog zdravstvenih problema uzimao sam jake lekove i antibiotike. Gubitak kose je neželjeni efekat.

Nisam htela da nosim periku kao stara baka, pa sam odlučila da mi moje godine i dalje dozvoljavaju da obnovim kosu i budem lepa čak i pod takvim okolnostima.

Kada sam čuo za Регенофит, nisam dvaput razmišljao o tome! Odmah sam ga kupio i počeo da ga koristim. Rezultat nakon 30 dana je puno nove kose, debljine i sjaja. Veoma mi je drago što nauka konačno pomaže u održavanju ne samo zdravlja, već i izgleda!

Natalija Jovanović, 52 godine

Kosa mi se proredila zbog stresa na poslu i dobijanja 10 kilograma viška. Sumnjam da je došlo do hormonske neravnoteže koja me je lišila spoljašnje lepote.

Posle mesec dana korišćenja, Регенофит mi je vratio samopouzdanje! Sada mogu da pravim cool frizure i uživam u zdravoj kosi!

Dragan Đoković, 27 godina

Uvek sam imao dobru, gustu kosu. Debela pletenica, dužina do struka. Nisam mislio da će mi se tako nešto ikada dogoditi.

Kosa je počela da opada u 6. mesecu trudnoće. Postali su tečni, tanki, krhki. Morao sam da odsečem dužinu i sačuvam ono što je ostalo.

Регенофит mi je dao nadu! Svaki dan sam gledao kako mi se na glavi pojavljuju nove sveže vlasi. U početku je bio puh, zatim je izrastao i frizura je povratila svoju bivšu debljinu. Savršena kosa za 30 dana - oduševljena sam efektom!

Ana Grčić, 33 godine

Nakon što sam pročitao pozitivne kritike, koristio sam Регенофит prema uputstvu 30 dana i bio sam šokiran rezultatom - ZA MESEC dana, KOSA JE PORASTALA ZA 5 CENTIMETARA, POJAVILO SE MNOGO NOVE KOSE, ČAK I NA ČELU I NA LEĐAMA, GDE NISU BILI!

Rezultat me je zadivio - neverovatan rast i kvalitet kose. Kosa je postala gusta, gusta i sjajna.

Naravno, odmah sam otrčao u salon da dovedem boju u red. Izgledali su savršeno čak i nakon što su isprali boju i ofarbali ih u totalnu plavušu! NAKON KORIŠĆENJA РЕГЕНОФИТ ŠAMPONA, ŽELITE DA SVIMA POKAŽETE KAKO JE VAŠA KOSA GUSTA I LEPA!

Kako Регенофит šampon deluje:

Siguran sam da jedva čekate da vidite moje rezultate! PRELEPA GUSTA KOSA KOJU NIJE SRAMOTA!

Za 30 dana spasio sam kosu od opadanja i potpuno je obnovio

Ali kako i gde kupiti Регенофит? Ovaj zadatak mi nije bio lak, jer se ne može kupiti u apotekama. Lek se najčešće propisuje pacijentima trihologa koji se nalaze na posmatranju na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Popunio sam poseban formular i dobio ga po programu državne podrške sa {$land_default_prices.discount}% popusta.

PROGRAM VAŽI DO . OVO JE KONAČNA PARTIJA ZA OTVORENU PRODAJU

Da li želite da zaustavite gubitak kose i vratite joj bivšu lepotu? Požurite, popunite prijavu ispod da rezervišete Регенофит i ostvarite popust od {$land_default_prices.discount}%!

VAŽNO! Istraživanja pokazuju da je najbolji mesec za korišćenje Регенофит šampona, zbog stabilizacije srednje dnevne temperature. Telo se prilagodilo trenutnoj klimi i reaguje 87% bolje na komponente u sastavu. Folikuli dobijaju više ishrane i kosa raste brže!

DOBITE РЕГЕНОФИТ NA PROMOCIJI

Isporuka proizvoda se vrši u: Ashburn
Ostanite u svom gradu: Ashburn

12 pakovanja

PAŽNJA! CENA RASTE SVAKI SAT!

Akcija {$land_default_prices.discount}% POPUSTA važi do .

Фото продукта

Sve što treba da uradite je da unesete svoje ime i broj telefona.

{$land_default_prices.s4} {$land_default_prices.curr}

{$land_default_prices.s1} {$land_default_prices.curr}

KOMENTARI

Гиф Korisnik piše...

Аватарка

Slađana Lazić

Evo mojih rezultata sa Регенофит šamponom za mesec dana! Odmah su odrasli. Nisam ni primetio kako sam povratio debljinu svoje kose!

Картинка продукта
Аватарка

Ranka Marković

Ura!!! Uspeo sam da ga preuzmem sa popustom! Hvala vam. Dugo sam tražio Регенофит i našao ga!

Аватарка

Svetlana Gojković

Moja kosa godinama opada zbog stresa. Šta nisam probao! I, kao autor članka, decokcije i žumance. Sve je to beskorisno! Morate uzeti normalan lek i ne izmišljati ništa. Lično, Регенофит mi je mnogo pomogao!

Аватарка

Dragica Žarković

Danas primio paket. Hvala puno! Pokušaću.

Картинка продукта
Аватарка

Jelena

Pitam se da li će to odgovarati mom mužu? Počela je da mu opada i kosa.

Аватарка

Daliborka Vasić

Ha ha! Ali niste li ga vi oćelavili?))

Аватарка

Bogdana Javorić

Ne obraćajte pažnju na ove šale! Naručila sam i svom mužu, pomoglo je! I ovde je naznačeno da je Регенофит pogodan i za muškarce.

Аватарка

Milica Tomić

Rezultat je jednostavno vau, posebno na vrhu! Preporučujem Регенофит svim svojim prijateljima, čak i ako nema očiglednih problema. Kosa će postati 100% mnogo gušća!

Картинка продукта
Аватарка

Jadranka Čukić

Najbolja stvar koju sam probao za kosu!

Аватарка

Ninoslava Bajić

Efekat je neverovatan! U roku od nedelju dana, dlake su mi već rasle po celoj glavi. Svako ko želi lepu kosu, preporučujem Регенофит svima!

Аватарка

Sanja Kikić

Sumnja u genetske osobine o kojima autor govori. Kosa raste samo zbog genetike. Ako je vaš tata ili deda bio ćelav, u opasnosti ste. Ja sam doktor.

Аватарка

Dragica Žarković

Koristim ga tri dana. Dobar šampon.

Картинка продукта
Аватарка

Vera Tripunovski

Регенофит radi! Samo sam morao češće da dodirujem svoje sede korene, jer mi kosa brzo raste.

Аватарка

Marijana Josipović

Oh, devojke! Trudnoća me je potpuno dokrajčila! Svi hormonski procesi su zalutali. Samo je Регенофит pomogao.

Картинка продукта
Аватарка

Ankica Amidžić

Iznenađen sam što niko ne zna za Регенофит. Koristio sam ga da obnovim kosu pre 5 godina.

Аватарка

Natalija Ristić

I ja imam plavu kosu, kao i autor. Pitam se da li se može samo tako koristiti? Imam lomljivu kosu.

Аватарка

Katarina Ninić

Регенофит odgovara svima! Frizerka mi je pričala o njemu. Koristim ga svaki dan.

Аватарка

Mara Stanić

Kupila sam Регенофит da zgusnem pramenove na licu, jer su najlomljiviji. Sve vreme ih dodirujem i ispravljam. Kvalitet kose je primetno poboljšan.

Картинка продукта
Аватарка

Nermina Hodžić

Sviđa mi se što je kompozicija prirodna. Naručio sam dva šampona - za sebe i za prijatelja.

Аватарка

Amina Kovačević

Регенофит je prilično popularan lek. Cela naša porodica ga koristi i preporučuje. Nemam sreće sa mojom kosom, moram da je održavam.

Аватарка

Berina Avdić

Kako možeš da se nateraš toliko da oćelaviš? Generalno, devojke ne vode računa o sebi! Sramota!

Аватарка

Lejla Begić

Molim vas, govorite u svoje ime. Za mnoge je gubitak kose tuga, pogotovo ako je ranije bila lepa. Probao sam Регенофит i niko neće reći da sam sebi na bilo koji način pomogao. Niko kao ti neće reći ni reč!

Аватарка

Mirela Brkić

Da li obnavlja oštećenu kosu?

Аватарка

Vildana Tadić

Da. A novi rastu.

Аватарка

Sara Mehić

Isporuka je trenutna! Već sam ga primenio i čekam efekat.

Картинка продукта
Аватарка

Merjem Omerović

Želim da podelim svoju recenziju! Mami smo obnovili kosu, ona ima 56 godina. Bila je veoma zabrinuta i nosila je maramu. Регенофит smo naručili kao deo promocije i koristili ga mesec dana. Ovo je sreća! Ponovo uživa u životu i uskoro će se frizirati. Sada će sve rasti i biće jako dobro!

Картинка продукта
Аватарка

Esma Topić

Alergičan sam na skoro sve. Kako se koristi? Na sopstvenu odgovornost?

Аватарка

Ajla Mijatović

Napisano je! Sastav je 100% prirodan, bez hemikalija! I ja sam alergičan, ali nema nikakvih posledica od upotrebe Регенофит-a, osim rasta i debljine kose.

Аватарка

Hana Suljić

Odličan efekat! Nikada sam ne bih uspeo da narastem tu dužinu.

Картинка продукта
Аватарка

Adna Smajlović

Jednostavno super! Zahvalan sam onima koji brinu o devojkama sa opadanjem kose. Da nije bilo Регенофит-a, morao bih da trpim ceo život i da obrijem glavu. A sada se dužina vratila na lopatice i debljina je vraćena. Preporučujem!

NARUČITE РЕГЕНОФИТ